Добре дошли в нашия магазин!

Производители

METEOR SOLAR SYSTEMS

METEOR SOLAR SYSTEMS

"METEOR" Ltd. е специализирана в интегрирането на алтернативни източници на енергия на българския пазар. Седалището на фирмата е в гр. Пловдив. Във фирмата работят високо квалифицирани работници и служители. Дружеството разработва, произвежда и предлага слънчеви термични и фотоволтаични инсталации от водещи производители.

http://meteorbg.com

Вижте всички продукти от METEOR SOLAR SYSTEMS

METEOR SOLAR SYSTEMS

METEOR SOLAR SYSTEMS

SOLAR SYSTEMS е тясно специализирана в соларните технологии. Фирмата просъществува през 2005 година с проучвания, тестове и разработки на слънчеви инсталации. От началото нашата главна цел е да предлагаме ефективни, качествени и сертифицирани продукти на българския пазар. Изключителни представители сме на фирма SCHENER S.R.O /Словакия/ и официален представител на десетки водещи фирми в сферата на слънчевите технологии. Инсталациите се осъществяват от високо квалифицирани специалисти, способни да определят и реализират максимално адекватно своите задачи.

http://slanchevisistemi.com

Вижте всички продукти от METEOR SOLAR SYSTEMS

BОSCH GmbH Thermotechnik

BОSCH GmbH Thermotechnik

"Bosch GmbH Thermotechnik" предлага термичните съоръжения на Бош Групата. Заедно със своите дъщерни дружества, дружеството е водещ доставчик на продукти за отопление и топлинни решения в Европа. Bosch Thermotechnik има силни международни и регионални търговски марки и произвежда разнообразна гама от продукти в 18 производствени предприятия в девет европейски и северноамерикански държави.

Вижте всички продукти от BОSCH GmbH Thermotechnik

JUNKERS BOSCH

JUNKERS BOSCH

Юнкерс, марка на Бош Фирмата е създадена през 1895 г. и от 1932 г. е част от Бош-групата. Юнкерс положи основата на успеха на направление Термотехника на Роберт Бош ГмбХ и днес е водеща марка за стенни газови котли и уреди за топла вода в Европа. Това Ви дава сигурност за дългосрочно партньорство и обслужване, на което можете да разчитате. Всички наши продукти отговарят на високите стандарти на концерна Бош и така достигат върхови постижения по отношение на дълготрайност и сигурност. Отличия от водещи германски институти (Stiftung Warentest, EcoTopTen) документират по впечатляващ начин нашите собствени изисквания за качество. Принципът на Роберт Бош – качеството, иновацията и обслужването на клиента на първо място, и днес определя нашата дейност. Водеща мисъл при разработка на нови продукти и решения е да предлагаме на клиентите си добавена стойност от надеждност, комфорт и ефективност. Правим това с убеждението, че въвеждането на нови технологии създава не само конкурентно предимство и по-голяма полза за клиента, но е благоприятно също за околната среда. С нашите продукти активно допринасяме за енергийната ефективност и намаляване на СО2-емисиите.

http://www.junkers.bg

Вижте всички продукти от JUNKERS BOSCH

SCHENER

SCHENER

"SCHENER" S.R.0. е компания от Словакия с 10 години опит. Всички компоненти са произведени в Германия и Словакия. Постоянните изследвания за нови и качествени елементи за слънчеви инсталации дават най-добрия резултат. Всички продукти имат сертификати за качество.

Вижте всички продукти от SCHENER

"NES" - СЪНСИСТЕМ

"NES" - СЪНСИСТЕМ

„NES“ Ltd. е най-големия български производител на бойлери със топлообменници и колектори. Създадена през 2000 г. компанията е специализирана в производството на разнообразна гама от продукти : бойлери с една и две серпентини, комби бойлери и специални бойлери, слънчеви колектори, термосифонни системи и елементи за слънчеви инсталации. Качеството на продукцията на NES Ltd. е причина запазената търговска марка SUNSYSTEM да придобие широка популярност в България и да стане една от бързо налагащите се в Европа през последните години.

Вижте всички продукти от "NES" - СЪНСИСТЕМ

Sunda Solar

Sunda Solar

Sunda е водещ китайски производител на вакуумни тръби и един от най-големите доставчици на колектори. През 1996 г., Sunda Solar откри нов завод в Sunhe, провинция Hebei, близо до Пекин. Притежава изключително модерна производствена линия разположена на земи с площ от 27000 m² и работна площ от 8000 м ². Повече от 60% от от продукцията се продават извън Китай.

Вижте всички продукти от Sunda Solar

Wilo

Wilo

WILO SE е един от водещите производители на помпи и помпени системи за отопление, охлаждане и климатизация технология, както и за водоснабдяване,канализация и отводняване. Компанията е основана през 1872 г. от Луи Opländer като производител на мед и месинг и сега е представена в над 70 страни и разполага с 6024 служители в целия свят. През 2008 г. оборотът възлезе на 977 милиона евро.

http://www.wilo.co.uk/

Вижте всички продукти от Wilo

ИНТИЕЛ

ИНТИЕЛ

ИНТИЕЛ е българска фирма, специализирана в производството на високотехнологични електронни продукти, даващи ефективни решения за управление и енергоспестяване в отоплителни, слънчеви, климатични, вентилационни, хладилни инсталации и др. Благодарение на нашите клиенти както и на усилията на персонала от всички нива, ние успяхме да създадем продукти, които вече са стандарт за ефективното и надеждно управление на тези системи. Те са решение за рационалното използване на енергоизточници, като слънчева енергия, електричество, твърдо, течно и газообразно гориво и са крачка напред в съхранението на природните ресурси и опазването на околната среда.

Вижте всички продукти от ИНТИЕЛ

RESOL

RESOL

Продуктите на RESOL оптимизират контрола на около 2,7 милиона активни слънчеви отоплителни системи и плувни басейни в 50 страни по целия свят. Фирмата е утвърден производител на управления и предлага многобразни решения за всякакви конфигурации

Вижте всички продукти от RESOL

AEROFLEX

AEROFLEX

Производител на високачествена изолация за слънчеви и отоплителни инсталации.

Вижте всички продукти от AEROFLEX

Дипломат

Дипломат

Търговската марка Diplomat е създадена 2001 г. Собственост е на „Рикошет” ЕООД, който е част от Diplomat Business Group. На българския пазар с тази търговска марка се предлагат електрически и газови бойлери, камини, газови отоплителни уреди, малки и големи готварски печки, вентилаторни печки, аспиратори, прахосмукачки, плотове за вграждане и др. Само за седем години Diplomat се превърна в предпочитана марка за електродомакински уреди в много български домове.

Вижте всички продукти от Дипломат

SILIKEN MODULES, S.L.U.

SILIKEN MODULES, S.L.U.

SILIKEN е много известен европейски производител. Една от водещите европейски марки. Най-мащабната инсталация в света с мощност 60 МВата е изградена с панели от утвърдената марка SILIKEN. BNNS SOLAR SYSTEMS сключи договор за представителство на марката SILIKEN в България.

Вижте всички продукти от SILIKEN MODULES, S.L.U.

Светлю Шишков ЕООД

Светлю Шишков ЕООД

Фирма Светлю Шишков-C EOOД е представена на българския пазар от 1989 г., като производител на богата гама от електроуреди и резервни части за битовите потребители, а също така за изделия използвувани за промишлени нужди. Професионално производство на бойлери от неръждаема стомана.

Вижте всички продукти от Светлю Шишков ЕООД

Елдоминвест ООД

Елдоминвест ООД

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД – България е създадено през 1987 г. За двадесет години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната, с пазарен дял от над 70%. Заводът се намира в промишлената зона на град Варна, морската столица на България, втори по темпове на икономическо развитие след столицата София. Общата площ на трите производствени района на ЕЛДОМИНВЕСТ е 25 000 кв. м. като във фирмата работят 533 висококвалифицирани специалисти. Производственият капацитет на фирмата годишно е 500 000 уреда.

Вижте всички продукти от Елдоминвест ООД

GOMON SOLAR

GOMON SOLAR

GOMON SOLAR е производител, съсредоточил усилията си в производство на съоръжения за уползотворяване на слънчева енергия. Продуктите притежават сертификати за качество TUV и CE.

Вижте всички продукти от GOMON SOLAR

Steca Solar

Steca Solar

Steca Solar e фирма, предоставяща услуги за електрониката (EMS-Provider) и производител на соларната електроника и зарядни системи за акумулатори

Вижте всички продукти от Steca Solar

ЗИТА

ЗИТА

Основното производство е прибори и уреди за контрол на температурата и протичането на различни флуиди предназначени за автоматиката, пневматиката, хидравликата, битовата техника и др.

Вижте всички продукти от ЗИТА

Atlantic

Atlantic

At the core of our multi-energy strategy, the Groupes brands are vehicles that distinctly communicate expertise, specificities, reputation and often translate these elements as market leaders in the world of thermal comfort solutions.

Вижте всички продукти от Atlantic

Количка

Количката е празна.

Валути

Приятели

Shenkov. 4.9 out of 5 based on 555 rating FIXDENT 🚗

🏥🔋🏍☀️📚


Телефон: 032 / 94 39 01
Plovdiv | Pazardzhik | Smolian | Kyrdzhali | Asenovgrad | Stara Zagora |  Haskovo | Blagoevgrad | Burgas | Varna | Veliko Tyrnovo | Vidin | Vraca |  Gabrovo | Dobrich | Kiustendil | Lovech | Montana | Pernik | Pleven |  Razgrad | Ruse | Silistra | Sliven | Sofiia | Tyrgovishte | Shumen | Iambol

МЕТЕОР ЕООД

Цени на слънчеви колектори, бойлери и фотоволтаични панели
бул. Цар Борис 3 Обединител, 37 Пловдив
Phone: +359-32-943901
WEBDESIGN – SHENKOV, 4.9 out of 5 based on 76894 rating